Sjuk idag igen

Hej, idag missade jag matteprovet eftersom jag är sjuk. Imorgon blir det dock skola! Vi har historiredovisning som jag verkligen inte kan missa + så saknar jag ju mina fina.
Som jag berättat så ska vi ha klassfest på lördag och temat är att vara något som börjar på B. Jag funderar på ballerina och testade några gamla dräkter. Den största och som passar bäst har störst spräckningsrisk och är varmast. Men vi får se vad jag väljer.

Här är den som jag kanske ska ha.

Sjuk

Hej, idag är jag hemma och sjuk vilket suger eftersom jag missar matten (har ett bigmama prov imorgon), religionen och naturkunskapen. Engelska gör det inte SÅ mycket att jag missar som tur är!
På lördag har jag, Linn och Matilda planerar ihop en klassfest som kommer bli grym!!! Längtar till lördag.
Nu ska jag dissa soffan och istället dejta matteboken.
Hejs!!

Hejhej

Hej, nu tänkte jag försöka komma igång med bloggningen igen! Mest eftersom jag skaffat iPhone och numera kan blogga direkt ifrån mobilen.
I alla fall så är skolan sjukt stressig just nu och jag är otroligt sliten. Men nu är det helg och det ska jag verkligen njuta av!

Hemma från Prag

Hej!
Igår kom jag hem från en resa till Prag med min familj. Riktigt mysig stad måste jag säga! Fina byggnader, trevligt folk, god mat och härlig känsla. Det var dock väldigt kallt och jag hade bara en skinnjacka... 
Shoppade inte så mycket, men det blev en ny tröja från Topshop, en jacka från Mango och lite smink från Sephora. 
 
Har nyss ätit lunch (wokade grönsaker med quorn och keso) och ska sätta igång med plugget.
Bild från Instagram. Har på mig min nya tröja. 
Dagens lunch. 
 
 
 
RSS 2.0