Pluggaaaaaaaa

Hej!
På senaste tiden har det varit allt förmycket plugg och allt förlite träning. Jag har dock hunnit med att träna mina gymnaster som ska tävla på lördag. 
Är snart klar med min svenska bokrecension och känner mig hyfsat förberedd inför matteprovet. Idrottsinlämningen har jag inte börjat med än! Sedan måste jag snart även börja plugga till ekologiprovet. Åh jesus hur ska jag hinna med allt jag vill göra?!?! Eftersom helgen spenderas på Lingvallen kommer jag inte att ha tid då och jag vill ju även hinna träna mycket mer än jag hittills gjort... 
 
Nu ska jag dock chilla lite och imorgon blir det nog yoga och powerstep! 

På bussen

Hej! Nu sitter jag här på bussen igen på väg till gymmet. Idag väntas NTC vilket jag aldrig testat förr, men tror på förväg att jag kommer att gilla!
Hela eftermiddagen har bestått av plugg inför religionsprovet som vi har imorgon. En sak som är säker är att jag kommer att faila så sjukt mycket! Jag kan typ ingenting även fast jag pluggat sedan i lördags.

Fooooood

Så, nu är jag hemma igen! Mycket gött kött idag, speciellt på löpbandet. Körde intervaller och mycket uppförsbacke. Nu har jag precis käkat och ska hoppa in i duschen och sedan fortsätta med plugget.

Ägg, mjöl, spenat, kalkon, oregano och mängder av salt!!! Supergott.

Mot gymmet

Hej! Just nu sitter jag på bussen och på väg till gymmet. Jag hade först tänkt köra body pump, men eftersom det är på hälsobanken imorgon så kör jag på vanlig "gymning" istället!
Nu ska jag snart hoppa av, och för tillfället har jag extremt mycket plugg så återkommer när jag har tid!

Gårdagen

Kvällen igår var grymt! Jag hade jättekul trots att jag på dagen mådde ganska dåligt. Träffade nytt folk och dansade tills vi åkte hem.

Idag ska jag plugga och träna gymnaster, efter det kanske jag drar till gymmet. Denna veckan har jag tränat väldigt lite, fast det har varit av naturliga skäl. Jag tycker inte det känns nödvändigt att tvinga mig själv till gymmet eftersom jag endast tränar för att jag tycker att det är kul! Ibland kör jag lite bål-styrka hemma, vilket jag gjorde igår.

Nu måste jag ta tag i plugghelvetet!

Plugg

Hejsan! Idag är det lördag vilket betyder gymnaster på förmiddagen. Dock stannade jag hemma idag eftersom jag mådde ganska dåligt och ska iväg ikväll så måste må bra då. Nu pluggar jag istället och ska nog bege mig till gymmet vid 15 om jag mår bättre då.

Har ett stort religionsprov nästa vecka och kan typ inget så måste verkligen plugga gärnet denna veckan! Får tänka på att om mindre än en månad är jag i Österrike igen!

Tradig torsdag

Hej, idag är en ganska pissig dag. Den börja med sovmorgon och sedan bar två lektioner, vilket var skönt. Men hela dagen har jag känt mig ganska nere och sedan på eftermiddagen började jag må riktigt illa... Hade tänkt plugga och sedan bege mig till gymmet, men det fick bli en dejt med soffan istället.
Nu borde jag bita ihop och göra ett pluggryck, men jag orkar verkligen inte...

Bodypump på g

Hej!
Just nu ska jag börja plugga och om två timmar ska jag bege mig till gymmet för bodypump. Det är sjukt kul, men samtidigt så sjukt jobbigt och träningsvärken jag fick förra veckan var värst, haha. I skolan hade vi PBL hela dagen eftersom tentan skulle in kl16, vi var dock klara tidigare så fick sluta då vilket var skönt.

Dags att ta tag i plugget, adjö...

Seg dag

Hej!
Idag har jag städat, pluggat, ätit och försökt att plugga. Ska dock cykla iväg till gympan om sisådär 1h. Har faktiskt lite träningsvärk sedan igår! Bara lite sån skön träningsvärk där man känner att man tränat men kan ändå gå normalt.
I skrivande stund försöker jag göra svenska läxan, men har kört fast och det är så himla tråkigt!

Får väl ta tag i mitt liv och försöka, så att jag slipper göra det imorgon utan kan gå till gymmet istället.

Just nu vill jag göra det här:

Lördag

Hej! Idag är det lördag (men känns som söndag) och jag har tränat gymnaster, Skypeat med saknade Ebba och gymmat. Har varit så sjukt trött hela dagen, ändå lyckades jag med ett väldigt bra gympass!
Nu ska jag hjälpa mamma med maten och sedan får vi se vad som händer ikväll, mjukiskläderna är på så det blir nog en myskväll framför tvn.

Mot gymmet!

Hej! Om 5 min ska jag gå till bussen för att sedan bege mig mot Sats. Idag ska jag gymma och träffa en pt (fick det på köpet när jag köpte gymkortet). Det ska bli kul och intressant!
Nu hinner jag inte skriva mer.

Hejhej

I måndags körde jag bodypump på kvällen och fick en aning träningsvärk... Haha, helt sjukt så konstigt det kändes i min arm igår! Dansade lite zumba, mest för att jag inte hade lust att gymma med träningsvärken och ändå ville träna.

Vi fick sluta tidigare idag och kl 17 ska jag gymma lite igen. Jag får så himla mycket energi när jag tränar!

Nu ska jag plugga lite historia och läsa ut svenskaboken.

Gymkort

Nu har jag skaffat gymkort på Sats och planerar att bli lite hälsosammare. Gymmade bara idag i ca 30 min eftersom det krånglade när jag skulle betala och jag skulle vara hemma hos Klara på ledarmöte. Mötet blev inte av, så jag stressade i onödan.
Kul var det iaf och jag ska kanske boka ännu ett pass ikväll, får se hur det blir.

Ena bilden är direkt efter träningen och den andra är nytagen. Nu ska jag ta en promenad med min hund!

Det var ett tag sedan

Hej! Det var ett tag sedan jag kikade in här sist, men nu tror jag (och hoppas) att jag kommer vara lite mer aktiv. Mest för min egna skull då det är kul att titta tillbaka på gamla inlägg.
Jag hade en gång en blogg med en kompis där jag under denna tid precis fått reumatism och inte mådde särskilt bra pga alla mediciner, inte kunde träna m.m. Utan att säga till mig tog hon bort bloggen och en dag när jag ville gå tillbaka för att se den skillnad som skedde i mitt liv på ett år, fanns den inte där. Jag menar inte att hon inte skulle ta bort den, men om hon nu tänkte göra det så kunde hon i alla fall förvarnat mig så att jag kunde läsa igenom det som fanns skrivet och kopiera det som jag kände att jag ville ha kvar. Det gjorde mig såklart oerhört ledsen. Folk skriver jämt i sina bloggar att de vill ha kvar dem för att kunna se tillbaka på sitt egna liv, gissa hur mycket jag skulle vilja gå tillbaka till 2010-11!!!

Jaja, nog om det. Nu är den borta och kommer inte komma tillbaka...

Hoppas ni har haft ett grymt lov! Det har jag med 10 dagar i Österrike och 4 dagar på gympan med mina gymnaster. Ingen vila här inte! Skolan börjar imorgon och jag behöver minst en veckas lov till.

RSS 2.0