Gympa, fotboll och dans

Idag har jag gjort en hel del faktiskt! Dagen började med 3h i gympahallen med mina gymnaster, fortsatte snabbt därefter med fotbollsmatch och sedan en snabb middag innan dansträningen. Väl hemma igen blev det att städa rummet lite. 
 
Matchen gick jättebra! Vinst med 6-2 och därmed serietvåa!!! Jag spelade uselt, men som tur var resten av laget grymma. 
Nu ska jag sova eftersom denna intensiva dagen har tagit på krafterna.
Bild från Eiffeltornet förra sommaren. 

Krydd med plugg

Hej! 
Proven igår gick väl sådär, drömde inatt att jag fick A på historiaprovet haha. In my dreams. 
Som belöning efter gårdagen fick vi sovmorgon idag (egentligen var det inte för att vi hade 4 prov, utan för att lärarna var upptagna). Denna morgonen tyckte svenskaläraren var ett bra tillfälle att ge oss en inlämning som ska vara inne senast kl.12 idag. Fast jag gjorde den igårkväll så jag har bara religionprov att träna till nu...
Välkommen till gymnasiet!!! 
 
Får väl ta tag i religionen nu, ses när jag har tid (vilket inte är ofta nuförtiden)!
Trött och så, men nyduschad iaf. 

Dansträning

Hej! Ska snart dra iväg till gympan och träna en trupp gymnaster, direkt efter det ska jag ta bussen till dansen. Idag står commercial jazz på schemat! 
Helgen har bestått av plugg med Linn, födelsedagsfirande hos Milli och plugg i min ensamhet. Egentligen skulle vi ha spelat match imorse men den har blivit flyttad.
 
Har ju precis börjat gymnasiet, men är redan trött på det. 4 prov på en dag känns inte jättekul, ännu mindre kul är det att plugga till dem. 
                                                                                               

Hej

Idag har det varit fullt upp! Skola 8-16 då det först var hälsobanken på morgonen och yoga. Bussen "dog" (som busschauffören uttryckte det) mitt på motorvägen och vi kom en kvart sent. Annars har skoldagen varit ganska chill och vi fick tom sluta lite tidigare, vilket underlättade aningen för mig som hade fotbollsträning kl.17. 
 
Träningen gick för en gångs skull helt ok! När jag kom hem duschade jag snabbt innan jag stack till Ikea (notera att de stänger kl. 20 och jag var hemma från träningen kl.19!!!) för att äntligen inhandla en säng. Jag är mycket nöjd med köpet och kräver grym sömn inatt. 
 
Imorgon är det skolfoto... Vet fortfarande inte vad jag ska ha för kläder, hur jag ska le, hur håret ska var eller hur jag ska stå/sitta. Aja, skitsamma det är bara att acceptera hur man ser ut! Skratta åt det och sedan lämna det. 
En "snygg" bild från Instagram. Tagen efter svettig joggingrunda. 

4 prov

Hej, nu sitter jag här igen och har nyss varit och dansat. Ska snart ta mig en dusch, men först lite styrka! 
 
Efter skolan så stack jag och Linn till Väla för att jag skulle inhandla ett par nya svarta byxor. Hade tänkt mig Dr. Denim men de var slut i min storlek så istället hittade jag ett par supersnygga och megasköna på Zara. 
Imorgon är det yoga med engelskaläraren (!) på hälsobanken, vilket ska bli väldigt kul. Något som dessvärre inte är lika kul är att det är skolfoto på torsdag och på tisdag ska vi ha fyra prov. Ja, du läste rätt: 4 jävla prov!!! Matte, naturkunskap, samhällskunskap och historia typ. Även lite svenska inblandat... Döda mig.
 
Nu är det styrketime!
Jag och min lillebror när vi var i Österrike i vintras/våras. 

HejHej

HejsanHoppsan,
Kom nyss hem från skolan (som slutade 11.15, men duktiga som endast jag, Linn och Matilda är så gick vi till biblioteket för plugg) och ska snart dra iväg på fotbollsträning. Eftersom att vi inte visste att vi slutade 11.15 så gick vi och käka lunch för att sedan ha håla innan PBL:n skulle börja. Den blev inställd och istället gick vi till biblioteket och pluggade lite! Fast vi skratta och flumma mest... 
Så kul har jag nu.... 

.

Hej!
Gud så längesedan det var jag skrev något här!
Riktigt dåligt av mig... 
Skolan flyter på bra och vi ska snart ha vår första eximination som är väldigt annorlunda eftersom det är ett PBL-prov.
På tal om skolan så är mitt veckoschema ganska fyllt, se själva:
Måndag: Fotbollsträning
Tisdag: Är tränare, dansträning
Onsdag: Fotbollsträning.
Torsdag: Är tränare (Vigör)
Fredag: Är tränare (HGF), fotbollsträning
Lördag: Chilldag
Söndag: Är tränare (HGF), fotbollsmatch, dansträning
Det gäller att jag planerar väl och förljer mina planer då måndagar, torsdagar och lördagar är riktiga pluggdagar som måste utnyttjas. 
 
Nu ska jag plugga lite engelska och PBL för jag missade matchen idag sedan blir det som sagt dansträning. 
 
Efter träningen för någon dag sedan. 

Träningskläder

Jag gjorde för inte så länge ett inlägg om kläder till hösten. Kom sedan på att jag har aningen bättre koll på träningskläder än vanliga kläder, så därför tänkte jag visa er vad jag helst vill träna i (året om egentligen). 
 
Kan börja med att tala om att jag har en förkärlek till Nike. De har bra grejer och helt okej priser! 
Yogamattan och pilatesbollen använder jag typ varje dag, eftersom de är enkla att använda och superbra! På mattan kör jag övningar där jag för det mesta endast använder kroppen, vissa övningar tar jag hjälp av bollen för att försvåra. Tror jag ska göra ett inlägg (med bilder) på vad för övningar jag gör. 
 
Skorna, Nike dual fusion, har jag redan och älskar dem! De var billiga och dämpar mjukt i löpsteget. Eftersom mina fötter fortfarande växer så vill jag inte lägga mer än 1000 kr på ett par skor som jag ska ha i knappt ett år, därför var dessa perfekta! 
 
Jackans färg tycker jag är kanon! Det är ju på vintern som man använder den och då är det ju mörkt ute redan  vid kl.17 och istället för att använda värsta fula reflexvästen så kan man ha en snygg jacka! FÖÖÖÖÖR det är jätteviktigt att man syns när man är ute och joggar bl.a. för att man själv lyssnar på musik och inte hör trafiken. 
 
De halvlånga byxorna är cykelbyxor och jag vill ha halvlånga för det är helt enkelt väldigt mycket skönare än vad långa och korta är! På vintern måste man givetvis ha längre, men jag cyklar inte på vintern pga. vädret (halt, snö, is, blåst osv). 
 
Övriga saker på kollaget kan ni nog själva räkna ut varför de är där! 
Hoppas ni får en awesome lördag! 
RSS 2.0